Nieuwe Trainers Gezocht!

Naast onze geweldige ‘groene’ en warme thuis studio in The Hyatt Regency Amsterdam, starten we binnenkort op onze nieuwe locatie in Nhow Amsterdam RAI. ‘A Gym With A View’! Twee mooie locaties waar we je elke workout een unieke beleving aanbieden tijdens jouw ‘12 Weken Traject’.

Ik ben op zoek naar gepassioneerde personal trainers met sterke ‘soft skills’. Het simpelweg samenwerken met de meest ervaren kandidaat lijkt de meest logische en veilige beslissing; maar er schuilt voor mij veel meer in het vinden van een succesvolle collega dan alleen kwalificaties en ervaring.

Ik verwelkom graag zzp’er met sterke soft skills in het team. Trainers met lange antennes om mensen aan te kunnen voelen en hier op te kunnen anticiperen? Elke keer opnieuw als ze de studio binnenstappen. Personal Trainers die hun passie graag delen en de deelnemers op het podium plaatsen die ze verdienen.

Ik bied je graag een leuke werkplek binnen een klein team aan. Ga het gesprek met me aan en toets of ook wij bij jou passen. Als we in balans staan, beloofd dit een lange samenwerking. Iets waar ik naar uitkijk.

Vindt je het leuk om kennis te maken of ken je iemand die past in dit verhaal? Deel dit dan alsjeblieft. Bij een succesvolle connectie dat leidt tot een samenwerking geven wij graag een fittest cadeau.

Tot ziens,
Steve

Deel Dit Verhaal