Ik heb zelfzorg tot een belangrijk zakelijk doel gemaakt

Vitaal, sterk en gezond voelen is voor mij de basis van ondernemerschap. Na 17 jaar bij Nike weet ik hoe belangrijk het is om van sport een (dagelijkse) gewoonte te maken. Het belang van actief zijn.

Wanneer je werkt aan het opbouwen van een bedrijf, is het gemakkelijk om je eigen behoeften opzij te zetten, zodat je zoveel mogelijk tijd en energie kunt besteden aan het laten slagen van jouw onderneming.

Vooral tijdens COVID verwaarloosde ik mijn welzijn een tijdje. De extra kilo’s waren geen grap. November vorig jaar zei ik dat genoeg, genoeg is. Ik ben begonnen met trainen bij Book Your Trainer en heb zelfzorg tot een belangrijk zakelijk doel gemaakt. Ik ben erg trots op het resultaat tot nu toe. Naast de fysieke resultaten werd ik echter productiever, creatiever en werd ik gemakkelijker geconfronteerd met uitdagingen. Ik train nog steeds twee keer per week. Soms geniet ik ervan en soms niet. Maar het belangrijkste is dat ik het toch doe. 

Liefs,

Shenin

Deel Dit Verhaal