Ik ben zo blij dat ik nu investeer in mezelf

Voordat ik begon bij Book Your Trainer, was ik nog opzoek naar de juiste manier om te sporten. Dan stond ik daar tussen de gewichten, maar wist écht niet waar ik moest beginnen en wat mijn lichaam precies nodig had.

Mijn doel is om mijn lichaam te shapen en te leren hoe ik een fit lichaam kan behouden op langere termijn. Onder begeleiding van Book Your Trainer kijken we naar haalbare doelen. We vinden manieren hoe ik een gezonde leefstijl kan implementeren, zonder mijn normale leven op te geven. De juiste professionele begeleiding, voeding guidelines en keihard knallen met het sporten, zorgen bij Book Your Trainer dat ik steeds dichter bij mijn doelen kom.

Ik raak gemotiveerd en enthousiast door de trainers. De manier hoe ik mij op mijn gemak voel bij hun, laat mij echt stralen. Ik ben zo blij dat ik nu investeer in mijzelf door mijn gezondheid als hogere prioriteit te zetten. En dat samen bij BYT 🙂

We rock!

Halime

Deel Dit Verhaal