‘I got this!’

Eind vorig jaar ben ik begonnen met ‘gezonder leven’. Ik verdiepte me in voeding en ging meer bewegen. Ik volgde Book Your Trainer al een tijdje en besloot dat dit het perfecte moment was om in mezelf te investeren. Ik boekte de intake met Steve en voor ik het wist stonden mijn sportlessen gepland. Ik ontving een eetplan voor de eerste vier weken en was ‘good to go’! Op de een of andere manier was ik er echt klaar voor om dit aan te grijpen en ervoor te gaan. Ik merkte dat er tijdens de lessen veel aandacht werd besteed aan mijn houding en het correct uitvoeren van gerichte oefeningen. Dit voorkomt blessures waardoor het sporten langer vol te houden is voor mij.

De eerste zes weken zijn inmiddels voorbij gevlogen en ik kan zeggen dat dit traject een van de mooiste cadeaus is die ik mezelf gegeven heb. Het sporten in combinatie met het anders leren eten (en leren begrijpen waarom dit beter is voor mijn lichaam!) is niet altijd even makkelijk, maar wel leerzaam. Ik wil alles weten en begrijpen over wat we doen en waarom, zodat ik dit zelfstandig kan blijven volhouden. Daarnaast is het Book Your Trainer team zeer zeker gezellig. De afwisseling is ook erg fijn.

Ik heb inmiddels onwijs veel nieuwe kennis opgedaan en de belangrijkste les is wel dat ik meer van mezelf ben gaan houden. Ik voel dat ik zelf de touwtjes in handen heb om er iets moois van te maken. Discipline en consistentie in gedrag wordt beloond. De kilo’s vliegen eraf. Ik ben erg benieuwd hoe de komende weken zullen verlopen, of ik deze mindset ga volhouden, waar ik eindig qua fysieke resultaat, en gevoel. Nu vooral zin in volgende week. Dan start ik al weer met een nieuwe fase in het traject.

Wish me luck!

Eva

Deel Dit Verhaal