Er is vraag naar ons aanbod

In 2005 verkocht ik een lidmaatschap aan deze toenmalige tiener. Oscar investeerde in een membership met gratis fruit, spa bezoek, een videotheek (ja videobanden) en een gemotiveerd en vriendelijk service team om je op weg te helpen. In die tijd erg luxe.

Elk bezoek moest bijzonder zijn. We testten elkaar onderling vaak hoeveel je wist over de persoon die je net groette in de wandelgangen. Hoeveel kinderen, wat voor werk, wat is het sportdoel, wanneer was het laatste bezoek, de verjaardag, kortom: “ben je echt geïnteresseerd en wil je echt weten hoe het met die persoon gaat?” Anders was dit werk gewoon niks voor jou.

Ik vond het leuk om de ultieme oplossing aan te kunnen bieden en mensen te zien veranderen. Het gevoel ging nooit verloren. Ook niet toen de budgetclubs het overnamen en wat we leerden tijdens de producttrainingen, opeens niet meer gold. Dat is natuurlijk niet zo. De economie veranderde en er was vraag naar dat aanbod. Maar de behoefte van mensen verandert in deze niet. We willen gezien en gehoord worden. De beleving helpt je de weg terug te vinden naar de gym. Je moet er willen zijn omdat je je thuis voelt. De sportschool als tweede woonkamer!

Vandaag staat Oscar naast me en helpt hij me het product te presenteren zoals ik het hem introduceerde 16 jaar geleden. Het is leuk en het lukt. Dat zien we terug in onze leden.

Deel Dit Verhaal