Een korte terugblik naar een grote prestatie

Sterke, hardwerkende, goedgehumeurde Jill,

Begin september 2020 maakten we kennis en besloot je te starten aan ‘Het Back In Shape Plan’ van BYT. Je was stil en een echte doener. Je liet je acties spreken. Ik stelde het plan voor, jij deed het. Ik gaf je huiswerk en je leverde aan.

Na een tijdje liet je meer van jezelf los. We spraken wat meer tussendoor. Een dochter uit een ondernemend gezin. Een familie die naast een succesvol product een boerderij draaiende houd. Je bent een belangrijke pilaar binnen het familiebedrijf. Ik begreep opeens de hands-on mentaliteit. Geen half werk. Assertief en consequent zijn. En dat heb je laten zien.

Je bent een gezicht van Book Your Trainer. Ik ben erg trots op je en bewogen door het stokje dat je inmiddels aan veel andere hebt overgedragen. Je inspireert je omgeving en bouwt aan jezelf.

Als ik uit jou een les mag trekken die ik graag deel met de volgende, is het dat hoop kan leiden naar een besluit om de stap te maken. En uiteindelijk zal een consequente mindset en gepaste werkethiek beslissen wat het eindresultaat wordt. Je vertrouwt het proces en het einde is uiteindelijk beter dan het begin. Je laat een mooi proces zien. Dank je wel hiervoor.

Steve

Deel Dit Verhaal